2012 – Masterclasses excellent acteren

Heb jij ook zo’n behoefte aan inspiratie?
Wil jij ook zo graag nieuwe ideeën opdoen over je vak?
Heb je echt zin in verdieping?

Dan hebben wij, Colline Theaterproducties, een oplossing voor je. Op 15 en 16 april organiseren we namelijk verschillende Masterclasses voor professionele acteurs, dramadocenten en voor studenten van de toneelschool die in hun afstudeerjaar zitten. We hebben het neusje van de zalm van de Nederlandse acteurs en regisseurs bereid gevonden om deze Masterclasses te geven. Het zijn vijf mensen die elk een andere stroming binnen het theater vertegenwoordigen, waardoor er voor elk wat wils is. Ze staan te trappelen om hun kennis met jou te delen!
De Masterclasses staan in het teken van het verwerven van nieuwe inzichten en vaardigheden. Ze zijn bedoeld om even bij te tanken, op te laden, inspiratie op te doen. Hierdoor kan je ze bijvoorbeeld prima gebruiken als bijscholing, wat in sommige gemeentes (gedeeltelijk) vergoed wordt door het UWV.

In totaal worden er vijf Masterclasses gegeven, die steeds een dag (ochtend + middag) duren: van 10u – 16u met een middagpauze. Aan het eind van elke Masterclass is er een korte presentatie/voorstelling voor publiek (m.u.v. de Masterclass van Hans Croiset!).

De lesgevers zijn: Hans Croiset, Roeland Hofman, Katarina Justic, Urmie Plein en Oda Spelbos.

Alle Masterclasses worden gegeven in De Coehoorn Zalencentrum, Coehoornstraat 17, Arnhem. Op 150 meter van station Arnhem Centraal.

dweflyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *